Welkom bij de Eonics Academy. De plek waar je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Certificeringen

Als ontwikkelaar is het belangrijk om altijd up-to-date te blijven met je kennis. Bij de Eonics Academy organiseren we groepen waarin je met elkaar werkt aan het behalen van je certificaten. In dit artikel lees je meer over onze aanpak.

Hacknights

Het is inmiddels een fenomeen in Den Haag en de wijde omgeving: de Eonics Open Hack nights. Al jaren lang delen ontwikkelaars hier onderling hun kennis. Een lekkere maaltijd, een interessant onderwerp, en zelf aan de slag in de vorm van een workshop. De Hack Night is een leuke manier om met collega’s en vakgenoten in contact te komen en te blijven. Via deze meetup zie je wanneer de volgende hack night plaatsvind. Op ons blog kun je meer lezen over Hack Nights uit het verleden.

Bezoeken van Tech Events

Natuurlijk is het ook leuk om af en toe samen met vrienden en collega’s een evenement of conferentie te bezoeken. Ga je volgende keer ook mee naar JFall?

Young Professional Programma

Als stagiaire of junior medewerker bij Eonics of NIXZ neem je deel in het Young Professional Programma. In dit programma zit je in een mentorgroep waarmee je maandelijks aan de slag gaat met een onderwerp met betrekking tot jou persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn er maandelijkse lunches en interessante workshops.

Cursusaanbod

Onze programma’s en cursussen bieden wij ook aan via onze online leeromgeving. Bekijk ons huidige aanbod hier onder. Staat er niet bij waar je naar op zoek was? Neem dan even contact op via academy@eonics.nl.